Postani član IFMSA-Serbia!

Želiš da radiš nešto korisno u slobodno vreme? IFMSA-Serbia je pravo mesto za tebe! Ako želiš da tokom studiranja još bolje upoznaš sebe, svoja interesovanja, da stekneš nove prijatelje, različita iskustva, sretneš zanimljive ljude i one koji su važni za razvoj tvoje karijere, postani član IFMSA-Serbia!

IFMSA pruža širok spektar aktivnosti, a samim učestvovanjem u njima možeš razviti veštine koje će ti kasnije puno značiti u karijeri – timski rad, komunikacija, liderske i interkulturalne veštine. Ono što posebno izdvaja našu organizaciju je to što spada u red međunarodnih studentskih organizacija, što znači da tvom radu i zalaganju, u skladu sa tvojim mogućnostima i željama.
Važno je istaći da je celokupan rad u IFMSA-Serbia volonterski, čime se ponosimo, i da možeš da biraš šta želiš da radiš! Pored toga, ono što je važno je da ćeš svojim aktivnostima, prisustvovanjem na različitim lokalnim, nacionalnim, evropskim i svetskim sastancima, konferencijama i treninzima steći ogromno iskustvo! A isto tako, dobre stavke u svom CV-ju i dodatku diplomi, jer se sve značajne aktivnosti kasnije upisuju u tvoj dodatak diplomi!
Naučićemo te kako da napraviš što bolji CV, kako na njemu da radiš, kako da napišeš motivaciono pismo i sve ostale relevantne dokumente!ama nema granica! Pružamo ti mogućnost da se upoznaš i družiš sa studenatima širom sveta!  Sve naše aktivnosti su podržane od strane Medicinskih fakulteta na četiri Univerziteta u Srbiji, od strane gradskih uprava i mnogih ministarstava, a pre svega Ministarstva zdravlja, Ministarstva prosvete i nauke, Ministarstva omladine i sporta, Ministarstva unutrašnjih poslova i Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije. Sve ovo ti daje odličnu priliku da napreduješ i gradiš svoju karijeru na vreme!Dakle, svojim aktivnim radom u IFMSA-Serbia, imaš priliku da:

  • Postaneš član i pomogneš realizaciji svih aktivnosti kojima se naša organizacija bavi i na taj način značajno doprineseš ispunjavanju naših ciljeva, a kasnije i da napreduješ!
  • Postaneš Kontakt osoba i provodiš vreme sa studentima iz raznih zemalja koji dolaze kod nas na jednomesečnu stručnu praksu u okviru Kliničkog Centra!
  • Postaneš domaćin i primiš nekog od stranih studenata na mesec dana i na taj način stekneš doživotno prijateljstvo!
  • Postaneš Lokalni koordinator za jedan od naših 6 komiteta, i upravljaš aktivnostima iz oblasti koja te zanima na lokalnom nivou!
  • Postaneš Predsednik nekog od naših 4 Lokalnih Komiteta i koordinišeš radom loklanih koordinatora, radiš na svojim organizacionim veštinama, timskm radu i komunikaciji sa značajnim autoritetima iz okruženja (Uprava Fakulteta, Grada, Kliničkog Centra, Ministarstvo zdravlja, Ministarstvo prosvete i nauke, Ministarstvo omladine i sporta i dr.) i na taj način pomogneš promociju zdravih stilova života i ciljeva za koje se zalažemo.
  • Postaneš Nacionalni koordinator za neki od naših 6 komiteta i koordinišeš aktivnostima na nacionalnom i internacionanom nivou, upoznaš još više ljudi i stekneš još više prijateljstava širom sveta!
  • Postaneš član Izvršnog odbora i upravljaš organizacijom na nacionalnom nivou, pomažeš Nacionalnim koordinatorima i Predsednicima u svakodnevnom obavljanju njihovog posla i promociji organizacije prisustvovanjem na brojnim nacionalnim i internacionalnim sastancima, konferencijama i treninzima!
  • Postaneš član Nadzornog odbora i pomažeš radu Izvršnog odbora
  • Postaneš Alumni član i ponosiš se svime što si uradio/la za svoju organizaciju!

Pored toga, ako se budeš dovoljno aktivirao/la imaš velike mogućnosti da postaneš i predstavnik organizacije na svetskom nivou, u okviru IFMSA! Naša organizacija se ponosi time da gotovo sake godine ima bar po jednog zvaničnika u najvišim krugovima IFMSA, a to su naši počasni članovi!

Ako ti je sve ovo privuklo pažnju, i imaš želju da se aktiviraš u našoj organizaciji, popuni formu za nove članove ili dodji na neki od sastanaka Lokalnog komiteta!

Kontakt - Lokalni Komiteti

Ukoliko želite da nas kontaktirate ili da postanete član, pošaljite zahtev Predsedniku jednom od naših Lokalnog Komiteta: